Google első tíz ivóvízkezelés


Honlap optimalizálási kérdések

Ivóvízkezelés SEO GoogleA honlapoptimalizálás és linképítés a SEO szakemberek két legfontosabb eszköze arra, hogy a weboldal előre kerülhessen a Google találati listájában az első tíz hely valamelyikére. A megfelelő stratégia kidolgozása érdekében szükség van a konkurens honlapok vizsgálatára is, megg kell nézni, hogy kik kerültek be a legjobbak közé.

Honlapok az első tízben

Ha rákeresünk az ivóvízkezelés kifejezésre, akkor a fővárosi vízművek weboldalát találjuk az első helyen, természetesen csak akkor, ha Magyarországon keresünk. Az oldal nincs optimalizálva, de veteránnak számít, hiszen 2011 óta szinte változatlan, valószínűleg ezt díjazhatja a Google keresője is.

Az URL minősége kritikán aluli, az oldal rendkívül egyszerű, bár több nyelven és akadálymentesített változatban is elérhető, ez mindenképpen pozitívum.

Az első optimalizált weboldalt a 3. helyen találjuk, a twinoxide.hu-t, a Wikipédia egyébként rendkívül népszerű oldala csak a hetedik helyen tűnik fel.

Optimalizálás vagy linképítés

Az ivóvízkezelés kulcsszó tekintetében a linképítés talán valamivel fontosabbnak tűnik, mint a weboldal optimalizálása, hiszen az első pozícióban aluloptimalizált oldalakat találunk, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a jól beágyazódott veterán oldalakat mindig értékeli a Google keresője.

Érdekes lehet, hogy a 8. pozícióban egy olyan SEO oldalt találunk, mely csak a közelmúltban kezdett el vizes témákkal, fertőtlenítéssel foglalkozni. A http://bioviz.balla.biz/ weboldal alapos anyagai és tökéletes optimalizáltsága okán lehet a Google első tízben.

Ivóvíz kezelés kifejezés

Érdekes megfigyelni, hogy különírva, ivóvíz kezelés, a Wikipédia weboldala az első tízbe sem került be, a twinoxide.hu csak a kilencedik helyen tűnik fel, a http://bioviz.balla.biz/ viszont a második helyen található. Azt azonban meg kell említenünk, hogy az elérhető statisztikák alapján az első tízbe kerülő oldalak között nagy volt a mozgás erre a kulcsszóra.

A kulcsszóstatisztikák és helyezésváltozások megértése azért is bonyolult, mert a közelmúltban történt algoritmusfrissítés felborította a megszokott rendet.


Google kereső első tíz kulcsszó ivóvízkezelés keresésre. Az ivóvízkezeléssel foglalkozó weboldalak optimalizálása után érdemes megkezdeni a linképítés internetes marketingfogást, hogy a Google első tíz helyének valamelyikét elérhessük. Néhány további kulcsszó, mellyel érdemes lehet foglalkozni: ivóvízkezelés az iparban, honlapoptimalizálás szakszerűen, ivóvíz kezelés marketing, fertőtlenítés klór-dioxid, víz tisztítás, weboldal készítés, SEO ára.

Címkék: ivóvízkezelés
https://szolgaltatas.blogstar.hu/./pages/szolgaltatas/contents/blog/71151/pics/lead_800x600.jpg
ivóvízkezelés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?